Ik ben een fotograaf werkende vanuit Almere en reis door het hele land. Na 15 jaar in de financiële wereld gewerkt te hebben, begon het steeds meer te kriebelen om het roer volledig om te gooien. 

Fotograferen en fotobewerking zijn al jaren een passie en mijn interesse voor design en architectuur zorgt voor de juiste combinatie. Met een gezonde dosis perfectionisme, enthousiasme en oog voor detail wil ik mooie beelden creëren. Door te spelen met licht en compositie kan ik een interieur of gebouw een bijzondere uitstraling geven waarmee ook commerciële successen behaald kunnen worden.

Blue-Hour (moment vlak vóór zonsopkomst of vlak ná zonsondergang) is mijn favoriete moment van de dag. Dan komt het buiten licht in balans met ons menselijk licht. Hierdoor ontstaat een mooi schouwspel dat ik geweldig vind om vast te leggen.

Nog wat leuke weetjes; sinds 2001 samen met de liefde van mijn leven, vader van twee dochters, poolbiljart fanaat, foody en door mijn Portugese roots voel ik me altijd thuis in de Algarve.

 

Marcio.jpg